Couscous met gegrilde groenten en geitenkaas

4 personen •  40 minuten

Benodigdheden:

 • 1 pak volkoren couscous
 • blokje groentebouillon
 • 1 courgette
 • 1 gele paprika
 • 1 rode paprika
 • handje ongezouten noten
 • 1 el amandelschaafsel
 • bladpeterselie
 • 1 stokbrood
 • 2 pakjes geitenkaas 150 gram
 • oregano
 • olijfolie
 • peper
 • zout

Aan de slag:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de groenten in stukken en doe deze in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie, peper en zout. Zet deze 20 min tot een half uur in de oven tot de groenten zijn gegrild. Bereid de couscous volgens de verpakking. Ik doe bij het water altijd nog een bouillon blokje voor de smaak. 

Snijd het stokbrood en de geitenkaas in plakjes. Beleg de stokbroodjes met geitenkaas en leg deze op een rooster dat in de oven kan. Besprenkel de geitenkaas met een beetje oregano. Doe de geitenkaas de laatste 10 min in de oven bij de groenten. Rooster de noten en het amandelschaafsel in een koekenpan. Als de couscous klaar is schep je deze in een mooie schaal met daarop de gegrilde groenten, geroosterde noten en de stokbroodje met geitenkaas. 

Garneer met fijngesneden bladpeterselie en eetsmakelijk!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top