Wraps om je vingers bij aftelikken

Vouw de wrap twee keer dubbel tot je 2 vakjes krijgt. Deze kun je heerlijk vullen met groenten en gehakt.

4 -6 personen • 45 minuten

Benodigdheden:

  • 700 gr. rundergehakt
  • zakje taco kruiden
  • wraps
  • 400 ml crème fraîche
  • guacamole
  • blikje kidneybonen
  • blikje maïs
  • 1 komkommer
  • 2 tomaten
  • krop ijsbergsla

Aan de slag:

Snijd een halve krop ijsbergsla in dunne reepjes en de komkommer en tomaten in kleine blokjes. Doe de groenten in schaaltjes zodat je de wrap makkelijk kan vullen. Bak het gehakt in een pan aan en schep het vet wat uit het gehakt komt eruit. Laat de kidneybonen uitlekken en spoel ze af. Voeg de kidneybonen en het zakje taco kruiden toe aan het gehakt. Bak de wraps in een hete koekenpan of verwarm ze in alluminiumfolie in de oven. 

Verdeel een dotje crème fraîche en guacamole over de wrap. Vouw de wrap dubbel en nog een keer dubbel tot een driehoek. Je krijgt hierdoor 2 vakjes waar je het gehakt en de groenten in kan doen. 

Heb je liever andere groenten of lust je geen bonen? Je kan er zelf instoppen wat je wilt.

Eetsmakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top