De klant verrassen en net dat beetje extra geven is waar het mij om gaat.

Toen ik klein was was ik het liefste thuis aan het knippen en plakken dus de keus om een creatieve studie te gaan doen was snel gemaakt. Na mijn studie 'Media Vormgeving' aan het Sintlucas en de opleiding 'Communication & Multimedia Design' op het Avans in Breda ben ik voor mezelf begonnen. Ik maak graag mooie designs die het verhaal van jou bedrijf of merk vertelt. Jou verrassen en net dat beetje extra geven is waar het mij om gaat. Ik hou van persoonlijk contact en krijg energie als ik iemand kan helpen bij zijn droom of visie.

Naast mijn werk als vormgever heb ik ook mijn eigen projecten en concepten. Hierdoor blijf ik mij ontwikkelen, uitdagen en vergroot ik mijn kennis. Samen met 2 vriendinnen heb ik een andere onderneming “Bowl Vol”, dit is uitgegroeid tot een dongens begrip, hier komen mijn liefde voor koken, fotografie, grafisch ontwerp en vriendschap samen.

www.eenbowlvol.nl

 

SAMENWERKEN?

Even sparren? Ideeën uitwisselen of gewoon gezellig een kopje koffie drinken? Leuk, stuur een mailtje of geef een belletje en ik kom graag bij je langs.

info@kikiontwerpstudio.nl  //  06 - 811 54 332