De klant verrassen en net dat beetje extra geven is waar het mij om gaat.

Kiki van Boesschoten

Als kind had ik altijd al een schaar in mijn hand. Het liefste was ik thuis aan het knippen en plakken. De keus om een creatieve studie te gaan doen was dus snel gemaakt. Na mijn studie 'Media Vormgeving' aan het Sintlucas ben ik door gaan studeren aan de opleiding 'Communication & Multimedia Design' op het Avans in Breda. Aan het einde van de studie raakte ik in een burn-out en heb ik besloten de opleiding niet af te maken, maar om voor mezelf te beginnen. Het gevoel om als zelfstandige te werken heb ik altijd gehad. Overal kunnen werken met alleen mijn laptop, geeft mij het ultieme gevoel van vrijheid.

Ik maak graag mooie designs. De klant verrassen en net dat beetje extra geven is waar het mij om gaat. Ik hou van persoonlijk contact en krijg energie als ik iemand kan helpen bij zijn droom of visie.

Naast mijn werk als vormgever heb ik ook mijn eigen projecten en concepten. Hierdoor blijf ik mij ontwikkelen, uitdagen en vergroot ik mijn kennis. Samen met 2 vriendinnen heb ik een andere onderneming “Bowl Vol”, dit is uitgegroeid tot een dongens begrip, hier komen mijn liefde voor koken, fotografie, grafisch ontwerp en vriendschap samen.

www.eenbowlvol.nl

 

STUDIO

Mijn studio is gevestigd in een oude leerlooierij in Dongen. Het HeuvelPark. Op deze fantastische locatie werken nog zo'n 20 andere ondernemers. Deze plek is niet alleen een inspiratie bron voor mijn werk, maar ook een creatieve omgeving om te netwerken.

Een kop koffie drinken op deze toffe locatie? Je bent van harte welkom in mijn studio!

Bezoek adres: Heuvelpark 5, 5101 TB in Dongen  //  info@kikiontwerpstudio.nl  //  06 - 811 54 332